Palvelut

Parasta palvelua ja ketteriä toimintoja. Vahvasti uuteen alkuun together!

Konsultoinnit ja sparraukset

Tarjoamme konsultointi-, valmennus ja sparrauspalveluita. Pyrimme löytämään sopivat digimarkkinoinnin työvälineet ja viestintäkanavat. Olemme yritysmentoreina vahvasti mukana erilaisissa valmennustiimeissä. Hoidamme uuden tuotteen/palvelun lanseeraamisen, laadimme markkina- tai kilpailija-analyysin ja markkinointisuunnitelman sekä avustamme esimerkiksi integroitumisessa uudelle alueelle/maahan.

Alkoholit ja muut juomat

Edustamme puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja juomia Suomesta. Edustamiamme juomia voivat olla niin vedet, käymisteitse valmistetut juomat, juomasekoitukset kuin väkevät alkoholijuomat mixereitä unohtamatta. Edustuksen lisäksi:

Elintarvikkeet

Onko yrityksellänne elintarvikkeita tai muita raaka-aineita, joita tarjoatte asiakkaillenne? Haluatteko kasvattaa asiakaskuntaanne tai laajentaa toimintaanne kansainvälisille markkinoille, ja löytää sopivat yhteistyökumppanit?
Olemme mukana löytämässä oikeat väylät kansainvälistymiselle, ja tuomme yhdessä kanssanne tuotteet uusien asiakkaiden saataville. Etsimme ja kontaktoimme potentiaaliset yhteistyökumppanit kriteerienne mukaisesti. Asiakkaina voivat olla esimerkiksi:

Kauneudenhoito, hoitolat ja Spa

Etsitkö Espanjasta kauneudenhoitotuotteiden valmistajia, yhteistyökumppania tai asiakkaita? Vai onko sinulla kauneudenhoitotuotteita, joita haluat tuoda Espanjaan tai vaihtoehtoisesti Espanjasta Suomeen? Voimme olla mukana osassa prosessia tai ottaa edustukseen tuotteitanne. Edustuksen lisäksi:

Muut palvelut

Olemme mielellämme mukana erilaisissa projekteissa Espanjassa ja Suomessa. Lisäksi haluamme ottaa edustukseemme tuotteita myös eri toimialoilta. Arvostamme tuotteita, jotka on tuotettu ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Lisäksi voimme: