NewStart Oy

Nyt on aika ajatella laajemmin ja ottaa liiketoiminnalle uusi alku. Let’s do it together!

NewStart Oy

Ota seurantaan

Sytytämme ideat henkiin, mahdollistamme kasvun, avaamme uusia ovia ja innovoimme vahvaa brändiä uudelle alulle.
Haluamme olla edustamassa uudella tyylillä asiakkaidemme tuoteita ja palveluita sekä solmimassa vahvoja pitkäkestoisia diilejä yhteistyökumppaneiden välillä. Haluamme olla osa asiakkaidemme kasvutarinaa.
Me olemme yhtä kuin asiakkaamme ja edustamme tuotteita sekä palveluita brändin mukaisesti. Konsultoimme, valmennamme ja sparraamme uusia yrittäjiksi haluavia ja yrityksiä joiden tavoitteena on vahva tahtotila kasvaa.

Uskallusta uuteen starttiin - New Start Oy

Liikeidea kirkas kuin Costa del Solin aurinko

NewStart Oy on nimensä mukaisesti saanut alkunsa uudesta alusta. Yrityksen perustaja Tanja Kauriinoja on toiminut yrittäjänä useamman vuoden ajan. Hän on nähnyt yrittäjyyden nousukaudet ja hetket, jolloin ryvetään pohjamudissa kaulaa myöten. Uusi alku syntyi kirjaimellisesti, kun Tanja muutti puolisonsa Kallen kanssa Espanjaan. He ovat molemmat toimineet etätyön edelläkävijöinä jo usean vuoden ajan. Muutto ulkomaille vahvisti halua kehittää ketteriä liiketoimintamalleja ja uudistaa etätyön yrityskulttuuria. Tällä hetkellä koti löytyykin Suomesta Rovaniemeltä sekä Espanjasta Mijaksesta.

NewStart Oy haki todellista muotoaan, ja tätä rakensimmekin kuin Iisakin kirkkoa. Kunnes yhtenä kauniina päivänä istuimme Beach Clubilla nauttien tapaksia ja kylmiä juomia. Riittävä määrää Costa del Solin aurinkoa sai ajatuksemme säteilemään. Palaset vain loksahtivat kohdilleen ja kaikille kirkastui, että mitä haluamme tehdä. Näin NewStart Oy:n liiketoimintasuunnitelma syntyi niin sanotusti servetin kulmaan. Mikä parasta, vielä seuraavana päivänä liikeidea tuntui erittäin järkevältä.

Haluamme antaa muillekin yrityksille mahdollisuuden uuteen alkuun ja tarjota konsultointi- sekä agentuuripalveluita Suomi–Espanja -akselilla. Tulevaisuudessa haluamme laajentaa palveluitamme myös muihin maihin.

NewStart Uusi Kasvu
NewStart Kasvuyritys
NewStart Uusi Alku

Aurinko nousee tänäkin päivänä! Jokainen päivä on mahdollisuuksia täynnä!

Meidän asiakkaitamme ja meitä yhdistävä tekijä on halu löytää uusia keinoja liiketoiminnan kasvattamiseen sekä kyky vahvaan yhteistyöhön. Tämä lähtee usein oivalluksesta, että on valinnanvapaus kehittää liiketoimintasuunnitelmaa ja konkreettisia toimintamalleja. Emme ota edustukseemme jokaista ”hilavitkutinta” tai järjestä konsultointia yritykselle, joka ensi töikseen selittelee, miten bisnestä on hoidettu sekä tullaan hoitamaan jatkossakin. Haluamme valita asiakkaamme huolella, vaikka olemme yrityksenä vielä startup-vaiheessa. Vahva pohja luodaan alusta alkaen. Olemme valmiit uusiin alkuihin, ja nautimme mahdollisuuksista, joita jokainen päivä voi tuoda tullessaan. NewStart – together!